MEDLEMSKAP – MoVi

Träning online – Det smarta valet!

Teckna medlemskap för träning online och få tillgång till hundratals användbara instruktionsfilmer, träningsspecifika pedagogiska tips och anpassade upplägg som kan Inspirera, Motivera och Utveckla dig i din träning.

Teckna medlemskap

Logga in

 

MoViOnline erbjuder en unik möjlighet att på egen hand utöva och inspireras av träningens fördelar. Med hjälp av över 150 illustrativa träningsfilmer kan du utveckla färdigheter som gör dig SMIDIGARE, STABILARE och STARKARE.

namnlost-8-kopiera

En prenumeration ger dig tillgång till allt material som ligger under kategorin ”MoViövningar-Medlem” respektive ”MoViRutiner-Medlem”. Förutom alla träningsfilmer  med tillhörande beskrivande texter finns där detaljerade instruktioner kring MoVi-träningens fyra grundprinciper och utförande. Allt för att göra din träning så effektiv, kvalitativ och användbar som möjligt.

Med hjälp av en sökfunktion, kategorier och taggar kan du lätt navigera dig fram till det du söker. Det finns både allmänna kategorier som beskriver en form av nivå (Avancerad/Medel/bas) men även specifika kategorier t.ex. Aktiv rörlighet – Höft ben eller Balans/Stabilitet. 

Exempel på övning
56a: 90-90sitt med dynamiska svepet och fot till fot

 

 

MoVi-Medlemskap PRIS: 595kr / 6 månader.

Komplett träningsupplägg för ditt nästa Bergs- och Fjälläventyr!

Träning för Bergsvandring hittar du nu på vår Blogg, bergsvandring.com. Välkommen!
http://vitalsupport.se/wp-content/uploads/2019/07/TrekkingTraininginfo.mp4

Tänk dig känslan av att vara i ”bästa formen” för att kunna bemästra din nästa utmaning i fjällvärlden, bland bergen, i vildmarken. Träna Smart, Enkelt och Effektivt! Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att få en behaglig, säker och storslagen upplevelse. Oavsett om du är nybörjare eller van vandrare, ska bestiga berg, gå långt med packning eller vandra längs vandringsleden runt husknuten kommer du med hjälp av våra föreslagna träningsupplägg uppleva dig stark, uthållig och fylld av energi. Träningen gör dig redo utifrån dina egna förutsättningar och du hittar många övningar som tar dig fram till ditt mål.

Vår ambition är att innehållet kan ge dig ökad Kunskap, Inspiration och Kroppskontroll. Här är något ur innehållet:

  • TrekknigTraining

    Allmän träningsfysiologi t.ex. vad innebär egentligen god styrka, kondition och rörlighet?

  • Mängder av instruktionsfilmer och stillbilder som tydligt, pedagogiskt visar sambandet mellan vilka krav som ställs på t.ex. muskler/leder och hjärta i din aktivitet kopplat till specifika övningar.
  • Specialövningar för god ”knähälsa”.
  • Stavgångsteknik, grundläggande och specialteknik för bergsvandring.
  • Hur din kropp påverkas under vistelse på hög höjd.

Träningsupplägg och valbara program för upp till
20 veckor. Ett BAS– program och PLUS för dig som redan tränar regelbundet och är träningsvan. TrekkingTabata med övningar som ”SnowGaiters”, ”RockClimber” och ”DownHill” mm.

Upplev Livs- Förändrande Äventyr i fjällvärlden!

Trekking Training-Medlemskap PRIS: 395kr / 6 månader.

Boka gärna en Workshop eller ett träningspass enskilt eller med kompisgruppen för Inspiration, Motivation och Träningsupplevelse. Läs mer på MoVi och Trekking Training.