FYSIOscreening/Konditionstester

Upplev möjligheterna!

En screening som innehåller konditionstest, styrke- och rörlighetstest och ger dig information och kunskap om din aktuella fysiska förmåga.
Med hjälp av en screening kan du upptäcka nya möjligheter som kan ge dig en KICK i utvecklingen.

Boka här:

 

Konditionstest
DSC_2454
DSC_2483
DSC_2467
DSC_2515

 

Upplever du något av följande?

  • Du söker motivation som kan leda till mer regelbundna träningsvanor.
  • Du upplever en stagnation i din träningsutveckling och önskar en nystart.
  • Du har precis bestämt dig för att börja träna och är nyfiken på din fysiska status.
  • Du planerar att genomföra ett bestämt träningsprogram som syftar till att utveckla kondition, styrka eller rörlighet och vill ha en nulägesanalys.
  • Du vill ha mer kunskap om dig själv och din kropp, upptäcka nya möjligheter.

…då kan en FYSIOscreening vara något för dig!

 

 

Kamerabilder-639

 

Detta är FYSIOscreening:

Genom VitalSupports FYSIOscreening får du en översikt av din nuvarande fysiska förmåga utifrån kondition, styrka- och rörlighet.

DSC_2297

I samband med anmälan får du ett webbaserad formulär som innehåller några frågor om hur du upplever din nuvarande fysiska förmåga, hur dina förutsättningar ser ut samt frågor kring eventuella utvecklingsmål. I kombination med testerna kommer dessa sedan att ligga till grund för en analys och återkoppling av din nuvarande fysiska förmåga. Utifrån dina förutsättningar och mål kan dessa sedan ligga till grund för vidare utveckling hos dig.

När vi träffas börjar vi med att samtala kring det du fyllt i och antecknat i frågeformuläret och vid behov kompletterar med ytterligare anteckningar. Därefter kommer du att få genomföra ett konditionstest på cykel. Detta tar mellan 6-10 minuter och är ett så kallat submaximalt test, vilket betyder att arbetet du utför högst upplevs något ansträngande. Läs mer om vad testet innebär och på vilket sätt det kan vara till nytta för dig.

Efter avslutat konditionstest är du lagom uppvärmd för några kombinationstester för styrka och rörlighet. Resultatet bygger dels på själva utförandet, med vilken kontroll du genomför övningarna men även utifrån dina upplevelser av utförandet, hur kändes det och vad upplevde du som utmanande? Detta ligger sedan till grund för analysen där vi kan lyfta fram din styrkor samt beskriva vilka utvecklingsmöjligheterna är. Läs mer om det kombinerade styrke- och rörlighetstestet.


FYSIOscreening kan ges med följande tillägg:

  • Kondition max – avsluta med ett maximalt konditionstest på cykel. Mellan 12-25 minuter
  • Inklusive uppföljningsscreening.

 


PRISER

FYSIOscreening (kondition, styrka, rörlighet): 895 kr

Inklusive uppföljningstest: 1495 kr

FYSIOscreening + Konditionstest Max: 1095 kr

FYSIOscreening + Konditionstest Max + inklusive uppföljning: 1995 kr

Konditionstest: 345 kr

Konditionstest Max: 345 kr

Intresseanmälan och boka tid

Anmälan- och betalningsanvisning PDF


Möjligheter finns även att genomföra testerna i mindre grupper. Priset diskuteras utifrån deltagarantalet. Kontakta oss för frågor